Ali je cimet v medu res tako koristen? | APIDEJA
   Tel.: +386 51 607 951  +386 51 685 141        O Nas      Kontakt

Ali je cimet v medu res tako koristen?

MED je presenetljivo zelo zelo uporaben in koristen proti različnim zdravstvenim težavam, vendar pa so njegovi učinki še večji, če je kombiniran tudi s cimetom.

Cimet Nekateri ljudje uporabljajo kot posip na kavo, dodatek k sladicam, tudi za izboljšanje spanja, nekateri pa ga uporabljamo za pospešitev procesa hujšanja.

Ta super zdrava začimba ima številne koristi za zdravje in jo morate uporabljati vsak dan, da izboljšate svoje zdravje na splošno.

Mešanica medu in cimeta je izjemno učinkovita zlasti pri visokem holesterolu, sladkorju v krvi, ter vrsti virusov.
Ti dve sestavini sta poceni in enostavno na voljo, njihova mešanica pa je lahko v veliko pomoč pri veliko vrstah zdravstvenih težav. Izpostavimo nekatere:

 • 1. Okužba mehurja v kozarec mlačne vode zmešati dve žlici cimeta in eno žlico medu in vsak dan spiti. Na ta način boste uspešno odstranili bakterije v mehurju.
 • 2. Holesterol Najprej bi morali vedeti, da vam lahko ta kombinacija pomaga zmanjšati raven holesterola za samo 10% v samo 2 urah. Vse kar morate storiti je, da v veliki skodelici čaja zmešate dve žlici medu in tri žlice cimeta in redno pijete.
 • 3. Srčne bolezni Iz medu in cimeta naredimo gladko pasto, ki jo namažete na kruh namesto marmelade za zajtrk vsako jutro. Zmanjšuje raven holesterola v arterijah in tako vodi k preprečevanju možnega srčnega napada.
 • 4. Artritis Samo premešajte dve žlici medu in žlico cimeta v kozarcu vode. Če se zjutraj in ponoči zaužije, bo ta pijača obravnavala kronični artritis in če se redno uživa, lahko celo pomaga pri raku.
 • 5. Imunski sistem Ali ste vedeli, da redna poraba medu in cimetovega prahu izboljšuje tudi imunski sistem in varuje organizem pred bakterijami in virusi?
 • 6.Bolečine v želodcu Zmes 1 čajne žličke medu in ¼ čakne žličke cimeta, lahko uporabite tudi za zdravljenje in preprečevanje bolečin v želodcu.
 • 7. Gripa Med učinkovito lajša in odstranjuje bakterije in viruse gripe.
 • 8. Izguba teže Zavrite 2 čajni žlički cimeta v skodelici vode. Ko se ohladi na 35 stopinj, primešajte 2 čajni žlički medu in pijte vsako jutro , 30 minut pred zajtrkom.
 • 9. Akne Zmešajte cimet in med in ga na obraz namažite pred spanjem. Zjutraj sperite obraz.
 • 10. Izguba las Če imate težavo z izpadanjem las, potem morate vsekakor preizkusiti ta preprost trik. Samo zmešajte 1 čajno žličko olivnega olja, 1 čajno žličko medu in 1 žlico cimeta. To dajte na lasišče za 15 minut in nato sperite.
 • 11. Rak Nedavna raziskava je pokazala, da je ta kombinacija zelo učinkovit tudi proti raku želodca. Ljudje, ki trpijo zaradi te vrste raka, bi morali uživati pasto iz 1 čajne žličke medu in 1 čajne žličke cimeta 3 mesece vsaki dan.

Air Jordan Sneaker

latest jordans | Sneakers

Kontaktne informacije

    Karantanska ulica 35,
    2000 Maribor,
    Slovenija
    (+386) 51 607 951 (+386) 51 685 141
    info@apideja.si

Noben začetek ni PRETEŽAK, če tisto kar delaš, delaš z LJUBEZNIJO Marsikdo od mojih prijateljev in znancev me sprašuje, kako sva z Aleksandro pristala v poslu s čebelami in čebeljimi pridelki. In vsakomur, ki me to vpraša, odgovorim, da se takšne...

Novice

Ostanite na tekočem, prijavite se na naše e-novice!