PROPOLIS NARAVNI ATIBIOTIK | APIDEJA
   Tel.: +386 51 607 951  +386 51 685 141        O Nas      Kontakt

PROPOLIS NARAVNI ATIBIOTIK

PROPOLIS JE PREPOZNAVEN PO CELEM SVETU

 

Kot APITERAPEVT v teh mrzlih dneh vsakomur priporočam uporabo PROPOLISA. Propolis je naravni antibiotik, ki nima prav nobenega stranskega učinka. Koristne lastnosti propolisa so skoraj čudežne. Že več kot trideset let potekajo raziskave propolisa na vseh kontinentih sveta. In prav povsod se je propolis izkazal kot čudežno naravno pomagalo pri ohranjanju zdravja, oziroma pri povrnitvi zdravja. Glavna sestavina propolisa je smola (50 %), ki jo čebele naberejo na nekaterih rastlin. Da ta smola postane bolj lepljiva, čebele smolam dodajo vosek (30 %) kot tudi izloček iz žlez slinavk. Poleg omenjenega vsebuje propolis še eterična olja (10 %) in cvetni prah v manjših količinah pa še encime, minerale (mangan, cink, baker, železo), mikroelemente (natrij, kalij, kalcij) in vitamine (C, E, B1, B2 in B6). Znanstveniki so s fizikalno kemijskimi metodami ugotovili, da poleg naštetega propolis vsebuje še približno 60 drugih snovi, kot so flavonoidi, flavoni, organske kisline in druge različne snovi.

Zaradi edinstvene sestave, ki jo ima propolis, deluje na naš organizem antibakterijsko, protivirusno in ima protiglivični učinek in s tem pomaga pri zdravljenju kožnih bolezni (npr.luskavica in neurodermitis). Pospešuje celjenje opeklin in ran, ker se čez njo naredi tanka zaščitna plast, ki varuje pred vdorom bakterij. Kot naravni antibiotik nam pomaga pri gripi in prehladu. Uporablja se za krepitev imunskega sistema ter pri revmatičnih obolenjih. Pozitivni rezultati so se pokazali pri zdravljenju slabokrvnosti, vnetju ustne votline, obolenjih dihal ter pri zobobolu. Prav tako pa pomaga pri težavah z želodcem in črevesjem. Seznam pozitivnega delovanja propolisa je še veliko daljši a v tej objavi se bom o koristi propolisa ustavil na tej točki.

nike news

trace affiliate link | adidas Yeezy Boost 350

Kontaktne informacije

    Karantanska ulica 35,
    2000 Maribor,
    Slovenija
    (+386) 51 607 951 (+386) 51 685 141
    info@apideja.si

Noben začetek ni PRETEŽAK, če tisto kar delaš, delaš z LJUBEZNIJO Marsikdo od mojih prijateljev in znancev me sprašuje, kako sva z Aleksandro pristala v poslu s čebelami in čebeljimi pridelki. In vsakomur, ki me to vpraša, odgovorim, da se takšne...

Novice

Ostanite na tekočem, prijavite se na naše e-novice!