Propolis bonboni | APIDEJA
   Tel.: +386 51 607 951  +386 51 685 141        O Nas      Kontakt

Propolis bonboni

Angina ni več problem. Čebele so poskrbele za naravno rešitev za angino.

Bonboni Propolis so v zimskih dneh nepogrešljiv spremljevalec vsakogar. Beseda propolis izvira iz grščine in pomeni obrambo mesta. Propolis čebelam že 45 milijonov let pomaga ohranjati njihovo vrsto in je temelj njihovega zdravja, saj jim omogoča zdrav razvoj in življenje čebeljih družin v panju. Čebele v panju propolis uporabljajo za razkuževanje in obrambo pred infekcijami.

Da so čebele preživele vso to obdobje vse od pradavnine pa do danes, ko imajo še vedno pomembno vlogo za preživetje človeštva, gre zahvaliti predvsem propolisu. Propolis je povsem naraven in ne vsebuje nikakršnih dodatkov. Potrebno je poudariti, da propolisu tudi ni potrebno dodajati prav ničesar, saj je le takšen, kot so ga pridelale čebele najboljši za uporabo.
 

Bomboni Propolis so dobrega okusa in jih lahko uživate kjerkoli in kadarkoli. Pakirani v priročno embalažo so primerni ne le za uporabo doma, ampak tudi v službi ali ko ste na poti.

Priporočamo jih tako odraslim kot otrokom. Bonbone propolis lahko uživamo kot preventiva ali pa takrat, ko že nastopijo težave z vnetim grlom oziroma druga anginska obolenja.

Doziranje: bonboni propolis nimajo stranskih učinkov, zato jih lahko uživamo kadarkoli odvisno od potrebe.

Brez konzervansov, barvil, umetnih arom, osnova je glukoza

Če želite poskusiti odlične propolis bonbone, kliknite TUKAJ !

Air Max 1 Ultra Moire

short url link | jordan Release Dates

Kontaktne informacije

    Karantanska ulica 35,
    2000 Maribor,
    Slovenija
    (+386) 51 607 951 (+386) 51 685 141
    info@apideja.si

Noben začetek ni PRETEŽAK, če tisto kar delaš, delaš z LJUBEZNIJO Marsikdo od mojih prijateljev in znancev me sprašuje, kako sva z Aleksandro pristala v poslu s čebelami in čebeljimi pridelki. In vsakomur, ki me to vpraša, odgovorim, da se takšne...

Novice

Ostanite na tekočem, prijavite se na naše e-novice!